http://su.ccbcht.com
Gambar parusahaan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Didatangan Kilang kitu abdi
Info parusahaan

Nami Perusahaan: Changchun BCHT Biotechnology Co.

Jenis usaha: Manufacturer

Main Produk:Varicella Vaksin , Rabies Vaksin pikeun Asasi Manusa Paké , Bulk of Varicella Vaksin , Bulk of rabies Vaksin , PFS Varicella Vaksin , Exenatide asétat

ékspor Perséntase: 1% - 10%

taun Didirikeun: 2004

Pasar utama : Asia

Kirim surélék Panalungtikan Kiwari
bijil parusahaan
  • cGMP
  • panas Produk
  • Produk anyar

Taros Kami

Jason Jiang

Mr. Jason Jiang

Tel:
86-0431-87078891
fax:
86-0431-85196378
Hapé:
+8613844048945Contact me with Whatsapp
alamat:
1260Huoju Road,Changchun High-tech Zone,Changchun,Jilin,China, Changchun, Jilin
Nagara / Region:
China
website:
http://su.ccbcht.com
Bossgoo Showroom:
http://ccbcht.su.bossgoo.com

Kirim surélék Panalungtikan

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Komunikasi sareng Supplier?nu nyadiakeun
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier