http://su.ccbcht.com
Home > produk > Varicella Vaksin (Live) > PCplus final > Bulk of Vaksin keur cacar hayam asup

Bulk of Vaksin keur cacar hayam asup

Info dasar

Model No.: 0.5ml/vial

Panjelasan Produk

1.The vaksin cacar mangrupakeun shot nu bisa ngajaga ampir saha anu narima vaksin ti catching cacar. Hayu urang disebut oge vaksin varicella, sabab cacar anu disababkeun ku virus varicella-zoster. vaksin dijieun ti live tapi ngaruksak, atawa attenuated, virus.

2.Viruses nu geus attenuated anu kirang virulent ti virus anu teu. Sanajan éta virus dina vaksin cacar sacara umum henteu mampuh tina ngabalukarkeun panyakit, éta masih ngarangsang respon ti sistim imun awak. respon anu mangrupa naon mere batur anu urang kungsi makéna pikeun kekebalan cacar atawa panangtayungan ti gering.

Varicella Vaccine

Categories produk : Varicella Vaksin (Live) > PCplus final

Email pikeun supplier ieu
  • *taluk:
  • *seratan:
    pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter
Komunikasi sareng Supplier?nu nyadiakeun
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier