http://su.ccbcht.com
Home > produk > Varicella Vaksin (Live) > PCplus final > Cacar hayam asup Vaksin PCplus Lyophilized Attenuated

Cacar hayam asup Vaksin PCplus Lyophilized Attenuated

Info dasar

Model No.: Bulk Liquid

Panjelasan Produk

Acara beuki serius handap vaksinasi cacar anu langka. Éta bisa ngawengku:

  • Rebutan (cara ngadangheuakkeun atanapi staring) mindeng dikaitkeun jeung muriang
  • Inféksi tina bayah (pneumonia) atawa otak sarta tulang tukang coverings (meningitis)
  • Baruntus sakuliah awak

Hiji jalma anu tumuwuh baruntus a sanggeus vaksinasi cacar bisa bisa nyebarkeun virus vaksin varicella ka jalma dijagi. Sanajan ieu kajadian pisan jarang, saha anu meunang baruntus nu kudu tetep jauh ti jalma kalawan sistim imun ngaruksak tur Orok unvaccinated dugi baruntus nu mana jauh. Ngobrol jeung panyadia kasehatan anjeun pikeun leuwih jéntré.

Varicella Vaccine

Categories produk : Varicella Vaksin (Live) > PCplus final

Email pikeun supplier ieu
  • *taluk:
  • *seratan:
    pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter
Komunikasi sareng Supplier?nu nyadiakeun
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier