http://su.ccbcht.com
Home > produk > Varicella Vaksin (Live) > Produk réngsé > Produk tina rabies Vaksin (Vero Cell) pikeun Asasi Manusa Paké

Produk tina rabies Vaksin (Vero Cell) pikeun Asasi Manusa Paké

    Type pamayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
Info dasar

Model No.: 1ml/vial

Type: Vaccine

Application: for Prevention

Form: Liquid

Additional Info

kandaraan: Air

palabuhan: Beijing,Shanghai

Panjelasan Produk

Produk réngsé tina rabies Vaksin (Vero Cell) pikeun Asasi Manusa Paké

[Nami Narkoba]

Ngaran diadopsi: rabies Vaksin (Vero Cell) pikeun Asasi Manusa Paké

[Pedaran]

vaksin nyaéta préparasi cair dijieun tina virus dibereskeun inactivated rabies (aGV). virus nu tumuwuh dina sél Vero berbudaya dina microcarriers. Saatos budidaya jeung panén, di gantung virus geus ngumpul, inactivated ku β-propiolactone, sarta dimurnikeun ku kolom kromatografi saméméh ditambah hiji penstabil cocog nyieun vaksin. Ieu cairan rada susu-bodas, transparan sarta bisa ngandung thimerosal salaku pangawét a.

[Eligibles]

Lamun hiji jalma anu bitten atanapi scratched ku anjing rabid atawa sato rabid sejen, paduli umur atawa sex, anu tatu bakal cleaned geuwat (siram dina tatu sababaraha kali jeung cai bersih atawa cai sabun, lajeng nerapkeun iodin tincture atawa étanol sababaraha kali ka tatu), sarta jalma kakeunaan bakal inoculated kalawan vaksin nurutkeun jadwal postexposure pas mungkin. The jalma di résiko tina ngahubungan virus rabies (kayaning veterinarians, urang sunda sato, pagawe kehutanan, pagawe di slaughterhouse na staffs di laboratorium rabies) bakal immunized handap jadwal imunisasi pre-paparan.

[Aksi jeung u se]

produk nu bisa dipicuna kekebalan ngalawan virus rabies dina panarima handap imunisasi. Hal ieu dipaké pikeun nyegah rabies.

[Spésifikasi s]

1.0 ml per vial. 1.0 ml per dosis manusa tunggal unggal waktu. The potency sahiji vaksin rabies bakal jadi moal kirang ti 2,5 IU.

[Administrasi sarta d osage]

(1) otot deltoid tina panangan luhur nyaéta situs dianjurkeun pikeun administrasi im intramuscular. Pikeun barudak ngora, inoculate vaksin dina otot nu di aspék anteroexternal tina pingping.

(2) jadwal imunisasi Postexposure:

Biasana hiji dosis vaksin bakal dikaluarkeun ka jalma kakeunaan dina dinten 0 (dinten kahiji ie yén pisan dinten), 3 (dinten kaopat, analogically henceforth), 7, 14, jeung 28 consecutively, lima dosis di total. Barudak bakal dirawat di jalan anu sarua. Disarankeun ganda dina dosis mimiti vaksin bisi tina salah sahiji kaayaan di handap:

① The individu anu nyuntik kalawan rabies immunoglobulin atanapi rabies antiserum sabulan méméh dinten narima vaksin rabies.

② Maranéhanana kalayan immunodeficiency bawaan atawa kaala.

③ Maranéhanana nampa terapi immunosuppressive (kaasup narkoba antimalaria).

④ The manula atanapi penderita panyakit kronis.

⑤ Administrasi vaksin rabies janten sadia ka jalma kakeunaan 48 jam atawa panjang sanggeus paparan.

perlakuan Postexposure bakal jadi gumantung kana klasifikasi handap tina severity tatu:

Kategori I: Jalma sato petting, licked ku sato dina kulit gembleng tanpa ngarecah-Sanes perlakuan tatu atawa administrasi vaksin perlu.

Kategori II: Jalma bitten atanapi scratched ku sato dina kulit tapi tanpa ngaluarkeun getih; atanapi licked on kulit kalawan ngarecah-The vaksin bakal dikaluarkeun handap jadwal imunisasi postexposure.

Kategori III: Jalma kalawan tatu biting tunggal atawa sababaraha on kulit kalawan perdarahan atanapi scratched kalawan perdarahan atawa mémbran mukosa kacemar ku ciduh tina disangka atanapi dikonfirmasi sato rabid, jalma kakeunaan bakal diolah geuwat ku vaksin rabies na rabies antiserum (40 IU / kg ) atawa rabies immunoglobulin (20 IU / kg) nurutkeun jadwal postexposure. Mun anatomically meujeuhna, injections resapan tina antiserum rabies sésana atanapi immunoglobulin bakal dipigawé saloba mungkin sabudeureun tatu (s); sésana, upami wae, bakal nyuntik intramuscularly.

(3) Pra-paparan jadwal imunisasi: Jumlahna aya tilu nembak dibikeun dina poé 0, 7 jeung 28.

(4) rekomendasi ti boosters pikeun maranéhanana immunized kalawan vaksin rabies saméméhna:

① jadwal imunisasi postexposure lengkep ieu dipigawé dina panganyarna sataun: Hiji dosis bakal dibikeun dina poé 0 sarta 3, misah, upami bitten ku sato rabid disangka.

② jadwal imunisasi postexposure lengkep ieu dipigawé saméméh sataun: Mawa kaluar jadwal imunisasi lengkep deui lamun bitten ku sato rabid disangka.

③ jadwal imunisasi postexposure lengkep ieu dipigawé dina 3 taun ka tukang, sarta dituturkeun ku boosters: Hiji dosis vaksin bakal dibikeun dina poé 0 sarta 3, misah, upami bitten ku sato rabid disangka.

④ lengkep jadwal imunisasi postexposure jeung booster (s) anu dipigawé leuwih ti tilu years ago: Hiji jadwal imunisasi postexposure lengkep bakal dieksekusi lamun bitten ku sato rabid disangka.

[R eactions ngarugikeun]

Sanggeus inokulasi, réaksi lokal atawa sistemik hampang bisa lumangsung, nu bisa lega spontaneously. Aya kalana rashes mungkin muncul. Dina hal sababaraha réaksi ngarugikeun serius, kayaning réaksi anaphylactic saharita, busung lapar angioneurotic atanapi urticaria, perlakuan symptomatic disarankeun.

[Contraindications]

(1) Kusabab rabies nyaéta kasakit fatal, euweuh contraindication pikeun imunisasi postexposure.

(2) Pikeun imunisasi pre-paparan, éta henteu dianjurkeun pikeun immunize individu layak jeung muriang, kasakit akut, kasakit kronis parna, panyakit sistimatis saraf sarta panyakit alérgi atawa ku sajarah réaksi alérgi kana antibiotik jeung / atawa produk biologis. Disarankeun nunda administrasi vaksin keur awéwé kakandungan atanapi di lactation, upami meujeuhna.

[Kawaspadaan]

(1) Ulah make vaksin lamun wadahna nembongkeun Abnormalitas, kayaning retakan, labél illegible, sarta urusan asing.

(2) inuman alkohol teh kuat, kadaharan pungent sarta latihan beurat bakal merlukeun dibedah sanggeus suntikan vaksin.

(3) suntikan vaksin di wewengkon gluteal dilarang. Ulah nyuntik vaksin intravascularly.

(4) teu katirisan di vaksin mastikeun dilarang.

(5) Paké vaksin méméh tanggal kadaluarsana ditandaan dina labél atanapi kotak labél vial.

[Panyimpenan]

Nyimpen jeung kapal produk di 2-8 ℃, ditangtayungan tina lampu.

[Packag e]

Bahan packing ngahubungan produk ieu langsung nyaeta 2 ml vial dijieunna tina sagelas borosilicate.

5 vials / dosis manusa × 1 dosis manusa / kotak

[Validitas p eriod] 12 bulan



Rabies Vaccine

Categories produk : Varicella Vaksin (Live) > Produk réngsé

Email pikeun supplier ieu
  • *taluk:
  • *seratan:
    pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter
Komunikasi sareng Supplier?nu nyadiakeun
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier