http://su.ccbcht.com
Home > produk > Varicella Vaksin (Live) > Produk réngsé > Pra-kaeusi jarum suntik Varicella Vaksin Live

Pra-kaeusi jarum suntik Varicella Vaksin Live

Info dasar

Model No.: 0.5ml/vial

Panjelasan Produk

[Indikasi terapi]

Vaksin dituduhkeun pikeun imunisasi aktif ngalawan varicella of cageur, subjék varicella-susceptible ti umur 12 bulan.

[Fungsi sarta pamakéan]

Saatos vaksinasi, anu body`s immuno-kagiatan ngalawan virus varicella-zoster bisa dihasilkeun pikeun ngahulag jalma ti varicella.

Pre-filled

Categories produk : Varicella Vaksin (Live) > Produk réngsé

Email pikeun supplier ieu
  • *taluk:
  • *seratan:
    pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter
Komunikasi sareng Supplier?nu nyadiakeun
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier