http://su.ccbcht.com
Home > produk > Varicella Vaksin (Live) > Produk réngsé > Produk réngsé tina Vaksin keur cacar hayam asup Live

Produk réngsé tina Vaksin keur cacar hayam asup Live

Info dasar

Model No.: 0.5ml/vial

Panjelasan Produk

Mun hiji worker Podomoro teu boga sajarah vaksinasi varicella atawa panyakit tapi geus miboga hal klinis didiagnosis of shingles, teu manehna atawa manehna masih kedah vaksinasi varicella?

No diagnosis A panyadia Podomoro urang atanapi verifikasi sajarah shingles bukti ditarima tina kawedukan kana varicella. Numutkeun ACIP, bukti ditarima tina kawedukan varicella dina tanaga Podomoro ngawengku (1) dokuméntasi tina 2 dosis vaksin varicella dibikeun sahanteuna 28 dinten eta, (54284806,2) sajarah varicella atawa herpes zoster dumasar kana diagnosis dokter, (54284807,3 ) bukti laboratorium tina kawedukan, atawa (4) konfirmasi laboratorium panyakit.

Naon Nu Kudu Dipigawe lamun anak atawa rumaja inadvertently narima vaksin zoster cicing (Zostavax, Merck) tinimbang vaksin varicella?


Ieu kasalahan administrasi vaksin serius sarta prosedur kudu nempatkeun di tempat pikeun nyegah kasalahan ieu ti lumangsung deui. Sanajan kitu, dina dosis vaksin zoster live bisa diitung salaku salah dosis vaksin varicella. Lamun kasalahan lumangsung pikeun dosis mimiti jalma kudu narima dosis kadua vaksin varicella on jadwal.
Varicella Vaccine

Categories produk : Varicella Vaksin (Live) > Produk réngsé

Email pikeun supplier ieu
  • *taluk:
  • *seratan:
    pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter
Komunikasi sareng Supplier?nu nyadiakeun
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier