Home > Sitemap
Sitemap

Tentang Kami

BCHT didirikan dina Maret 2004 ku investasi di Changchun-téhnologi High Industri Development Harta (Grup). Pausahaan mangrupakeun perusahaan tinggi-tech aktipitas panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung pamasaran biologics sarta ubar. BCHT kiwari owns opat situs manufaktur nu nutupan 235.000 méter pasagi di total na dua R & D puseur pikeun vaksin sarta ubar ku laboratorium paling dilengkepan jeung tutuwuhan pilot di wewengkon leuwih 5000 meter pasagi. Pikeun sawatara warsih pamungkas, anu company`s R & D investasi ngaleuwihan leuwih 120 juta RMB. Taun 2008, BCHT hasil dibuka produk na Varicella Vaksin, Hirup di Cina. Dina taun di handap, BCHT terus komitmen ka ngaronjatkeun...

Kategori sarta Produk

Varicella Vaksin (Live)

Produk réngsé

Produk réngsé tina Varicella Vaksin PFS Produk réngsé tina Varicella Vaksin Produk tina rabies Vaksin (Vero Cell) pikeun Asasi Manusa Paké Pra-kaeusi jarum suntik Varicella Vaksin Live Pra-kaeusi jarum suntik Varicella Vaksin Attenutated Pra-kaeusi jarum suntik Varicella Vaksin Lyophilized Pra-kaeusi jarum suntik Varicella Vaksin Live Attenutated Pra-kaeusi jarum suntik Varicella Vaksin Attenutated Lyophilized Pra-kaeusi jarum suntik Varicella Vaksin Live Lyophilized Pra-kaeusi jarum suntik Varicella Vaksin Lyophilized Live Pra-kaeusi jarum suntik Varicella Vaksin Lyophilized Attenutted PFS Vaksin keur cacar hayam asup Live PFS Varicella Vaksin Live Lyophilized Attenutated PFS Varicella Vaksin Live Attenutated Lyophilized PFS Varicella Vaksin Lyophilized Attenutated Live Produk réngsé tina Varicella Vaksin Live Produk réngsé tina Varicella Vaksin Lyophilized Produk réngsé tina Varicella Vaksin Attenutated Vaksin keur cacar hayam asup Produk réngsé tina Vaksin keur cacar hayam asup 

PCplus final

Bulk of Varicella Vaksin Bulk of rabies Vaksin (Vero Cell) pikeun Asasi Manusa Paké Bulk of Varicella Vaksin Live Bulk of Varicella Vaksin Lyophilized Bulk of Varicella Vaksin Attenuated Bulk of Varicella Vaksin Live Attenutated Bulk of Varicella Vaksin Attenuated Live Bulk of Vaksin keur cacar hayam asup Cacar hayam asup Vaksin PCplus Bulk of cacar hayam asup Vaksin Cacar hayam asup Vaksin PCplus Live Cacar hayam asup Vaksin PCplus Lyophilized Cacar hayam asup Vaksin PCplus Attenuated Cacar hayam asup Vaksin PCplus Live Lyophilized Cacar hayam asup Vaksin PCplus Live Attenuated Cacar hayam asup Vaksin PCplus Lyophilized Attenuated Cacar hayam asup Vaksin PCplus Lyophilized Attenuated Live Bulk of cacar hayam asup Vaksin Live Bulk of cacar hayam asup Vaksin Lyophilized Bulk of cacar hayam asup Vaksin Attenuated 

Rabies Vaksin Pikeun Asasi Manusa Paké

Produk réngsé

Rabies Vaksin (Vero Cell) pikeun Asasi Manusa Paké Rabies Vaksin pikeun Asasi Manusa Paké Rabies Vaksin (Vero Cell) Produk réngsé tina rabies Vaksin Rabies Vaksin pikeun Asasi Manusa Paké Produk réngsé Rabies Vaksin (Vero Cell) pikeun Paké Asasi Manusa Produk 

PCplus final

Bulk of rabies Vaksin pikeun Pencegahan Bulk of rabies Vaksin Vero Bulk of rabies Vaksin (Vero Cell) Bulk rabies Vaksin pikeun Paké Asasi Manusa Vero Cell Bulk of Varicella Vaksin Live Lyophilized 

Products Keywords

Komunikasi sareng Supplier?nu nyadiakeun
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier