http://su.ccbcht.com
Home > produk > Varicella Vaksin (Live)

Varicella Vaksin (Live)

Kategori produk tina Varicella Vaksin (Live), kami pabrik husus ti Cina, Hirup Bioproducts Pharmaceutical, Hirup High potency Kedokteran suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Live Pharmaceutical Panyegahan miboga R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Produk réngsé

Tambih deui

PCplus final

Cina Varicella Vaksin (Live) suppliers

   Kaamanan 1.Good of gelatin-gratis. Kahiji lyophilized Varicella Vaksin, ngandung euweuh gelatin ti sato, nimukeun tur dihasilkeun di Cina. Nyandak leupas tina gelatin ti vaksin varicella tiasa nyata ngurangan babandingan incidence anaphylaxis.

2.Long jaman validitas ku stabilitas alus. Vaksin varicella kahiji disatujuan ku 36 bulan tina périoda validitas di dunya. Nganut BH-2 penstabil kalawan hak IP sorangan (patén Cina dibales No .: ZL200910138411.6, aplikasi patén International No .: PCT / CN2009 / 001405) greatly ngaronjatkeun kuatna produk jeung ensures periode validitas keur 36 bulan dina gudang nu kaayaan.

Perlindungan 3.Better kalawan titer tinggi na eff imun Varicella Vaccine icacy. It`s documented nu dibandingkeun jeung vaksin varicella of titer low, vaksin titer tinggi bisa ngurangan kasus narabas ku ampir 75% dina vaksinasi. Sadaya bets dileupaskeun tina Varicella Vaksin ti BCHT, anu titers teu kirang ti 10000 PFU / dosis dites ku Institutes Nasional pikeun Pangan sarta Narkoba Control.

Komunikasi sareng Supplier?nu nyadiakeun
Jason Jiang Mr. Jason Jiang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier